Szabályzat és képzési programterv

Kategória : Rólunk Készítette : Szander Norina

A következő letölthető dokumentumokban található a Szervezeti és Működési Szabályzatunk, valamint a képzési programtervünk. Ajánljuk jelenlegi és leendő halgatóink figyelmébe, fontos rájuk vonatkozó információt tartalmaznak.

Tovább

Tagjaink

Kategória : Rólunk Készítette : Szander Norina

A Szakkollégium bázisát a SZE nappali tagozatos közlekedésmérnöki és logisztikai tanulmányokat folytató hallgatói alkotják, de külső tagjaink között számlálhatunk hallgatókat az ELTE-ről, a Debreceni és a Szegedi Tudomány Egyetemről.

Tovább

Bemutatkozó

Kategória : Rólunk Készítette : Szander Norina

A KOLOSZ – Közlekedésmérnöki és Logisztikai Szakkollégium, a győri Széchenyi István Egyetemen működő szakkollégium, melynek a Hegedűs Gyula Központi Kollégium ad otthont. A Szakkollégium bázisát a SZE nappali tagozatos közlekedésmérnöki és logisztikai tanulmányokat folytató hallgatói alkotják, de külső tagjaink között számlálhatunk hallgatókat az ELTE-ről, a Debreceni Egyetemről és a Szegedi Tudományegyetemről. A közösség célja tagjai számára olyan képességek és tudás biztosítása illetve felszínre hozatala, melyek segítségével kiemelkedhetnek az egyetemi átlagból és meghatározó versenyelőnnyel kezdhetik meg professzionális pályafutásukat.

Tovább

KOLOSZ, SZE