KOLOSZ Tehetség Program 2014

A Nemzeti Tehetség Program keretében a szakkollégium céljaival összhangban olyan kutatás fejlesztési és önképzési programot alkothattunk, amely a tagok egyéni érdeklődésének, szakmai orientációjának és a közösségépítő igényeknek is megfelel. A Program keretében tagjaink közelebb kerülhettek a széles értelemben vett közlekedésmérnöki és logisztikai szakma aktuális trendjeihez, első kézből kaptak információkat, és személyesen is megismerhettek sikeres vezetőket, vállalkozókat. Megtudhatták, milyen személyes és szakmai kompetenciáik fejlesztésével válhatnak a szakmában sikeres munkatárssá. A program eredményeként hallgatóink lehetőséget kaptak tudásuk kibontakoztatására és tapasztalat szerzésére.

A következő programokon vehettek részt:
2015. május 27-én délután került megrendezésre a Széchenyi István Egyetem VIP termében a Logisztikai Kerekasztal névre keresztelt előadás, ahol a résztvevő hallgatók a logisztikai élet négy fontos szereplőjétől tudhattak meg hasznos információkat a szakmáról és az elvárásokról.

 

kerekasztal

 

2015. június 17-én Komáromba látogattunk, ahol lehetőségünk volt rá, hogy élőben láthassuk a csővezetékes szállításhoz kapcsolódó logisztikai megoldásokat.

 

komarom-mol

 

2015. június 20-án Paksra látogattunk, ahol az Atomerőmű Látogatóközpontban és az Európában egyedülálló Atomenergetikai Múzeumban megismerkedtünk az atomenergia történetével, üzemeltetésével és az energia logisztika kihívásaival.

 

paksi atomeromu

 

Elkészült az első KOLOSZ Évkönyv is, amelyben helyet kaptak hallgatóink eredményei, kiemelkedő publikációi, szakkollégiumunk munkásságának legfontosabb elemei. Az évkönyv megjelenítésével partnereink is jobban megismerhetik tevékenységünket, hallgatóink eredményeit.

 

evkonyv

 

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden résztvevőnek és hálásak vagyunk a Nemzeti Tehetség Program keretében elnyert támogatásért (NTPSZKOLL- 14-0048), mely elengedhetetlen volt céljaink megvalósításához.

EEMi-NTP logok

KOLOSZ, SZE