KOLOSZ Tehetség Program 2015

A KOLOSZ Tehetség Program 2015 célja az volt, hogy a korábbi programot folytatva a hallgatói kezdeményezéseket felkarolva szolgálja a tehetség kibontakoztatását és megvalósítását. A Program elsődleges célcsoportja a Közlekedésmérnöki és Logisztikai Szakkollégium közössége volt, azonban nyitva állt a felsőoktatásban résztvevő minden tehetség számára. A megvalósítás során a résztvevők szakmai tudását kívántuk bővíteni, illetve a kutatási eredményeik bemutatására lehetőséget nyújtani.

A Programnak a következő elemei valósultak meg:

Az első kötelező kurzust 2016. januárban, az őszi félév végén tudtuk megtartani egy Termeléslogisztikai Tréning formájában, Dr. Bajor Péter kollégánk közreműködésével. Az előadás slideok itt tekinthetők meg.

2015_termeleslog

A második kötelező kurzusra, melyet Logisztikai Kerekasztal névre kereszteltünk, 2016. áprilisában került sor, Eszényi Sándor közreműködésével, aki a szakma elismert képviselője. Az előadás slideok itt érhetőek el.

2015_kerekasztal

A társadalmi felelősségvállalás jegyében 2016. májusban szerveztük a kerékpáros közlekedésbiztonsághoz kapcsolódó előadást. A szakkollégium projektjének bemutatására Dr. Tóth Péter szociológust kértük fel, aki amellett, hogy a téma szakértője, ő maga is kerékpáros közlekedő Győrben.

2015_kerekparos

Szakmai kirándulás keretében a szombathelyi BPW Hungária Kft-hez látogattunk 2016. júniusban, ahol a raktárvezető segítségével gyakorlati ismeretekkel gazdagodtunk a termelési- és raktárlogisztika területén.

2015_raktarlatogatas


2016. júliusban valósítottuk meg második Évkönyvünk elkészítését és kinyomtatását, illetve a videokamera beszerzését, melyre a jövőbeni szakkollégiumi tevékenységekhez nagy szükségünk volt.

logok

KOLOSZ, SZE