5th International Students’ Symposium on Logistics and International Business

2014. november 10-15 között négy hallgató Celjébe utazott a KOLOSZ képviseletében. A 5th International Students' Symposium on Logistics and International Business lehetőséget adott kutatómunkájuk angol nyelvű prezentálására, visszajelzések általi fejlesztésére.

A diákok az előadások elkészítése és társaik meghallgatása mellett szakmai és kulturális programokon is részt vettek. A szervezők lehetőséget nyújtottak Celje városának megismerésére, a Postojnai csepkőbarlang felfedezésére és a szlovén tengerpart megcsodálására. Szakmai programként a Titus plusz és a Lasko gyárba látogattak el, ahol a vezetők előadása mellett körbevezették őket a létesítményekben. Emellett egy borászat működésének világába is betekintést nyertek a Rodicai borvidéken. A Szlovéniai tartózkodásuk során személyes kapcsolatok építésere is volt lehetőségük a helyi, orosz, német és lengyel diákokkal és oktatókkat.
 
Hallgatóink élményekben és tapasztalatokban gazdag hetet tölthettek Celjében, bátorítunk mindenkit, hogy vegyen részt konferencián, szimpóziumon és egyéb tudományos programokon.